Vasastan
| Stockholm

Favorit Dela

Hudiksvallsgatan 1

Lagerlokal i mer rough stil om 560 kvm. Egen port in med ramp ned till källarplan ifrån Hudiksvallsgatan. Passar för lättare lager. Litet kontor.

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Hyra:

  800 kr/m²/år. Tillkommer: värme 100 kr/m² och år, fastighetsskatt 150 kr/m² och år.

 • Storlek:

  560 m²

Välkommen till denna häftiga lokal på Hudiksvallsgatan 1. Ytan är totalt om ca 560 kvm och har " garagekaraktär " Ventilation finns. Månadshyra inklusive fastighetsskatt och värme : 49.000:- Inga fönster finns i källarplanet, f.d däckverkstad med lager. Takhöjd 4 meter i främre delen och 3.20 m i lagerdelen och i vissa delar 2 m. Lokalen är belägen i trevliga Vasastan och du når Odenplan pendeltågsstation på under 5 minuter till fots. Vasastan kryllar av trevliga restauranger, caféer och butiker. Lokalen kommer att fräschas upp före inflytt. Det kommer även att finnas en möjlighet till att skapa kontorsutrymmen med ''utsikt''/fönster. Ytterligare kontorsyta kan även tillskapas under mark (då utan fönster/dagsljus). OBS! Ej bilverkstad, biltvätt eller träningsverksamhet i denna lokal! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
 • Total yta

  560 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 560 800

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

800

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Johnny Korhonen

Uthyrare

Johnny Korhonen

jk@kwpa.se

070- VISA NR 070-727 49 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggavägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Hudiksvallsgatan 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör