Valthornsvägen 3B

Gottsunda Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Gottsunda Kontorshotell ovanpå Gottsunda centrum är helt nybyggt och har en trevlig interiör miljö med smakfulla och hållbara materialval.

Vare sig ditt företag är nystartat eller det är dags för en filial, så hamnar du helt rätt i södra Uppsalas nya, moderna kontorshotell. Uppsala är en energifylld plats, precis som Gottsunda Kontorshotell. Med moderna, funktionella kontorsutrymmen och småföretagarprofil kommer du som hyresgäst att vara utrustad för att prestera och utvecklas. Att hyra kontorsrum i Gottsunda Kontorshotell kan göra stor skillnad för dig och ditt företag. Ta chansen att flytta in i helt nya lokaler och slipp höga investeringskostnader när ditt företag växer. Ge dina kunder ett professionellt intryck och bli mer produktiv genom att arbeta på en motiverande och inspirerande arbetsplats!

Ytor

  • Total yta:

    16 m2

Ytbeskrivning

Kontorsrummen är inredda med funktionella höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, besöksstol och förvaringsmöbel. Alla kontorsrum är låsbara så att du tryggt kan förvara dina och bolagets tillhörigheter i rummet. En mycket viktig funktion i hela lokalen är förstås den stabila och välfungerande internetuppkopplingen. Kontorshotellet har pentryn med mikrovågsugnar och tillhörande matbord samt tillgång till kaffe och te i fikarumsmiljö. Här finns telefon- och samtalsrum samt stationer för att skriva ut och kopiera. Här finns toaletter och dusch. Till kontoret hör ett eget postfack i anslutning till entrén.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Rum för två personer

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gottsunda 34:2

Våningsplan:

5

Planlösning:

Gottsunda Kontorshotell är helt nybyggt och kontorsrummen har en trevlig interiör miljö med smakfulla och hållbara materialval.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gottsunda är en pulserande stadsdel med stor företagsamhet, mångfald av människor och rikt kulturliv. En av stadsdelens stora styrkor är naturen med närheten till Mälaren, Gipen, grönområden och kolonilotter. Området har stor potential och är en viktig del i Uppsalas utveckling, här planeras 5 000 - 7 000 nya bostäder!

Företag i närheten:

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering i tre timmar på hela 700 parkeringsplatser. Varmgarage finns att hyra.

Närservice:

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Frasses, Indian Khusboo, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Kommunikationer

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.
Valthornsvägen 3B