LULEÅ

Favorit Dela

Storgatan 30

Fin kontoslokal i AAA-läge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra attraktiva kontorslokaler om 205 kvm mitt i Luleå centrum. Här sitter du i en inspirerande arbetsmiljö på Luleås mest pulserande gata, Storgatan. Ljusa och moderna ytskikt gör att du kan flytta in direkt och trivas. Vill du så erbjuder vi möjligheten att sätta din egen prägel på lokalerna. Välkommen till en Luleås mest centrala arbetsplatser!

Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Närservice:

Stadens mest puserande gata, Storgatan ligger utanför dörren. Luleå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, cafeer, nöjen och kultur. Goda träningsmöjligheter i centrum med flertalet gym.

Kommunikationer:

Här sitter du centralt mitt i centrum nära stadens kommunikationer. Du pendlar därför enkelt till jobbet med lokalträfiken eller med länsbussarna. För dig som kör egen bil så finns det gott om stora parkeringshus i närheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åsa Johansson

Åsa Johansson

asa.johansson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 22

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Varvsgatan 47
97233 LULEÅ
dios.se
Storgatan 30

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör