HUDDINGE

Favorit Dela

Dialoggatan 1

Lokal i markplan i växande Kungens Kurva.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  350 m²

 • Hyra:
Lokal i markplan med största delen öppen yta. Perfekt för hantverkare med enkel inlastmöjlighet direkt in i lokalen. Lokalen kan med fördel nyttjas som kombinerat kontor/lager. Möjlighet till korttidsförhyrning. Avstående från besittningsskydd. Förhyrning möjligt max t.o.m 2023-12-31
 • Total yta

  350 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Förbifart Stockholm håller just nu på att byggas och kommer göra detta till toppläge direkt intill Stockholms största handelsplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Kungens Kurva finner du ett stort utbud av restauranger, shopping och diverse service

Kommunikationer:

Fastigheten ligger med bra anslutning till E4/E20 vilket är ett perfekt läge för dig med bil. Flertalet bussar med täta avgångar finns i området.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

FG

Uthyrare

Felix Gripenberg

leads.stockholm@balder.se

08-7 VISA NR 08-7353744

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Dialoggatan 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör