Centrum
| Uppsala

Favorit Dela

Stationsgatan 23

Kontorsplatser lediga i en av Uppsalas nyaste kontorsbyggnad- Juvelen precis intill stationen!

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Hyra:

    enligt överenskommelse

Nu har du chansen att hyra in dig i Uppsalas nyaste kontorsbyggnad Juvelen som är ett landmärke i centrala Uppsala med sin speciella utformning. Du hyr mellan 8 och 16 sammanhängande kontorsplatser i en avgränsad del av företaget PE Teknik och Arkitekturs lokaler och har här även tillgång till gemensamma ytor som en trevlig social yta för fika och lunch samt fyra bokningsbara mötesrum. I hyran ingår såväl möbler, nätverk, kaffe, gemensamt cykelrum i garage m.m. Moms tillkommer på hyran varför endast momspliktig verksamhet kan hyra in sig.

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Via entrén på plan 4 kommer du in i en öppen yta med sittplatser såväl vid bardisk matbord som sittgrupper. Här kan du ta emot kunder och bjuda på kaffe eller dylikt. Här finns även kontorets välutrustade personalkök, med flertalet kylar, diskmaskiner, microugnar, frys m.m. Direkt från entrén innan du kommer till den öppna ytan viker du av mot höger för att nå kapprum samt ett antal WC-rum. Går du förbi personalköket har du två bra bokningsbara mötesrum. Ytterligare 2 bokningsbara mötesrum finns att tillgå. Direkt efter mötesrummen når du via en dörr den yta med arbetsplatser som nu är hyresledig. Denna yta kommer att avgränsas med väggar av hyresvärden så att du får en egen låsbar del. Då hela planet hyrs av PE Teknik & Arkitektur AB så är det en fördel om ni har en verksamhet som passar med dem, dock inget krav då ni har er egna del. Här efterstävas en dynamisk arbetsmiljö i ett modernt landskap med tillgång till mötesrum. Kontorsmöbler såsom skrivbord, stolar, hurtsar och förvaringsskåp ingår i hyran.


Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett mycket generöst utbud av butiker, restauranger och caféer. Närmast i Stationsgallerian men också i centrum som ligger några minuters promenad bort.

Kommunikationer:

Stationsgatan 23 ligger vid Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Du tar dig även lätt ut till E4:ans påfart. Här finns också mycket bra gång- och cykelvägar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Alm

Fastighetsmäklare

Roger Alm

roger.alm@maklarhuset.se

0706 VISA NR 0706-96 60 03

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Stationsgatan 23