Kungsgatan 28

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

118 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vackra kontorslokaler med stora arbetsrum, högt i tak med stuckatur.

Vackra kontorslokaler med stora arbetsrum, högt i tak med stuckatur. Ett perfekt läge mitt i city med närhet till både Resecentrum för pendlaren samt gågatan som erbjuder ett generöst utbud med butiker, restauranger och caféer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 118 2 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Utförande

Byggår:

1880

Planlösning:

Ljusa och luftiga kontorslokaler bestående av två kontorsrum på tredje plan. Lokalen har kök och toalett. Hiss finns. Lämplig för ca 12-16 arbetsplatser. Information om byggnaden: Fastigheten byggdes ca 1880 och inrymde till en början vackra våningar med rum i fil och kakelugnar men är numera ombyggt till kontorslokaler. De ljusa och trivsamma lokalerna har mycket av den gamla atmosfären kvar i form av trägolv, högt i tak och djupa fönsternischer.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i centrum med närhet till citykärnan med handel och restauranger.

Företag i närheten:

Kontorslokalens centrala läge erbjuder generöst utbud av service med caféer, restauranger och Uppsalas cityhandeln med varierande butiker, matvaruhandel, apotek och mer därtill.

Kommunikationer

Med närhet till lokalen finns goda kommunikationer. Uppsala buss trafikerar Kungsgatan precis utanför lokalen och det är endast några minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsala buss- och tågkommunikationer. Det finns även fina gång- och cykelvägar längst ån till Uppsalas stadspark och de yttre områdena kring Uppsala.
Kungsgatan 28