Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Regementsgatan 8

Ledigt kontor på Davidshall med möjlighet att hyra halva lokalen à 250 kvm, eller hela à 513 kvm.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    250 - 513 m²

  • Hyra:
Här finns ett vackert kontor i en äldre fastighet med tidstypiska detaljer som stuckaturer, hög takhöjd, fiskbensparkett, burspråk, pardörrar etc. Lokalen har flertalet rum i varierande storlekar och två större kök. Lokalen har en fin vy ut mot kanalen och grönska. Närhet till Gustav Adolfs torg och Triangeln med butiker, restauranger och annat nöje.
  • Total yta

    513 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 513

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd av fastigheten, tack vare det centrala läget. I närheten finns ett stort urval av restauranger, butiker m.m.

Kommunikationer:

Endast några minuters promenad till Gustav Adolfs torg där bussar går i alla riktningar. Triangeln med sitt shoppingcenter och tågstation ligger endast ca 5 minuter från lokalen. Möjlighet finns att hyra 4 parkeringsplatser på fastighetens innergård.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Regementsgatan 8

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör