Office One | Stockholm-Arlanda

Favorit Dela

Tornvägen 17A

Swedavia öppnar upp fastigheten Office One vid Stockholm Arlanda Airport. Office One kommer inrymma 10 000 kvm uthyrningsbar yta. Se 360-visning!

Beskrivning

Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag. Lokalerna är uppdelade på 10 våningsplan och har en yta på ca 1070 kvm per våning. Varje våningsplan kan skalas av till mindre lokaler om så önskas. (se exemplet planskiss) Office One ligger precis in till SkyCity och endast ett par minuter från terminalerna och flygplatsen andra kommunikationer. Dessutom ligger den mitt i Airport City som kommer att bli en ny flygplatsstad runt Arlanda. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala – och kommer samtidigt närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Välkommen på visning!
  • Total yta

    7000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 7 000
  • Ytbeskrivning

    Anpassningsbara ytor att göra som man önskar.

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

2018


Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft samt kyla

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkering i området.

Närservice:

Office One är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer:

In till Stockholm City tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Det tar lika kort tid att ta pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på 2,5h, Amsterdam ligger endast 2h bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Skyltläge:

Goda skyltningsmöjligheter!


Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emil Lötbom

Head of Leasing Sthlm

Emil Lötbom

emil.lotbom@croisette.se

08-1 VISA NR 08-15 92 44

+46 VISA NR +46 728 85 30 85

Victor Segerström

Associate Leasing Stockholm

Victor Segerström

victor.segerstrom@croisette.se

08-1 VISA NR 08-15 92 44

+46 VISA NR +46 73-534 69 79

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
croisette.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tornvägen 17A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner erbjuder omfattande analys och värdering, lokaluthyrning och transaktionsrådgivning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette består av professionella och drivna fastighetskonsulter med huvudkontor i Malmö.

Fler annonser från denna annonsör