Fabriksgatan 7

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara Dela
Yta

410 - 965 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

Anpassningsbart i expansiva Gårda

På våningsplan 4, högst upp i huset finns nu 965 kvm tillgängliga som vi på Balder kan bygga om efter era behov. Lokalen kan lätt delas in i olika storlekar, förslagvsis 410, 555 eller varför inte hela 965 kvm. Husets pelarkonstruktion erbjuder stora anpassningsmöjligheter. Pelarna är markerade i rött på ritningen. Från dessa pelare kan vi utgå och bygga väggar var ni än önskar. Bilderna i annonsen är exempelbilder på hur vi kan utforma just ert kontor. För information om pris, inflytt eller visning, vänligen kontakta oss så berättar vi mer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 410 965

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum, Ullevi, Liseberg och Svenska Mässan.

Närservice:

I Gårda finns främst kontorsfastigheter och ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan, Ullevi och Centralstationen. I området finns flertalet lunchrestauranger att välja bland.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss och tåg. Fastigheten ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder med avfart Ullevimotet i direkt anslutning till de stora lederna E6, E20, R45 och R40 mot Landvetter flygplats. I fastigheten finns ett garage i två våningar här finns också cykelparkering. Närmaste busshållplats är hållplats Ullevi Norra som man når på några minuters promenad. Cykeluthyrning "Styr och Ställ" finns också i närområdet.
Fabriksgatan 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

0

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder