GÖTEBORG

Favorit Dela

Nellickevägen 24

Nybyggda kontor i Södra Centrum.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  581 - 639 m²

 • Hyra:
Nu finns det endast få ytor kvar i vårt nybyggda hus i Kvarteret Lyckholms. De kvarstående ytorna utgörs av 1223 kvm som enkelt kan delas av och göras till kontor om 386, 581, 639 eller tidigare nämnda 1223 kvm. Här får ni tillsammans med oss på Balder och arkitekter utforma ert egna kontor, allt för att skapa så optimala ytor det går för just er. Ni får även vara med och påverka val av material. För information om pris, inflytt och visning, vänligen kontakta oss så berättar vi mer
 • Total yta

  639 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 581 639

Utförande

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.

Närservice:

I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Kommunikationer:

Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen. Det finns också goda lastmöjligheter med lastkajer ut mot Nellickevägen.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

PS

Uthyrare

Petter Sundström

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-109987

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Nellickevägen 24

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör