NORSBORG

Favorit Dela

Gesällvägen 4

Lagerlokal nära E4 med 4 000 kvm uppställningsyta.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    2 200 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna lagerlokal om 2 200 kvm! Lagerlokalen nås via två lastportar vilket ger en enkel och smidig in- och utlastning. Här finns synliga installationer och i delar av lagerlokalen finns travers. Lagret är indelat i tre sektioner. Den fria takhöjden på drygt 6 meter ger förutsättningar för effektiv lagring. Det finns möjlighet att hyra till kontor om 570 kvm med personalutrymmen, pentry och omklädningsrum. Här finns även möjligheten att hyra till 4 000 kvm markyta som med fördel kan användas till uppställningsyta.
  • Total yta

    2200 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra

Kommunikationer:

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten inrymmer två lager- och logistikbyggnader. Den ena är Castellum i Stockholms största byggnad där hanteras och distribueras bland annat post till hela Mälardalen. Den andra byggnaden är en av våra nyproduktioner.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Filip Carlberg

Filip Carlberg

Filip.Carlberg@castellum.se

+468 VISA NR +4686023367

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Gesällvägen 4

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör