Växjö

Favorit Dela

Storgatan 40

Ta chansen att hyra en butikslokal med toppenläge.

 • Kategori:

  Butik

 • Hyra:

  Ej specificerad: el 40 kr/m² och år, Värme 50 kr/m² och år, Sophantering 60 kr/m² och år, fastighetsskatt 116 kr/m² och år.

 • Storlek:

  181 m²

Butiken ligger med bra läge i Tegnérgallerian. Lokalen har öppen planlösning med pentry och WC.
 • Total yta

  181 m2


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegnér 15

Byggår:

1982


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen fastighet med stadens utbud av butiker, restauranger, caféer, kultur i och utanför knuten . Eget parkeringshus finns i fastigheten.

Närservice:

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB
Västra Esplanaden 9A
35231 Växjö
kungsleden.se
Storgatan 40

Om Kungsleden AB

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör