J A Wettergrens gata 14

HÖGSBO , Västra frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

877 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal indelad i cellkontor med glasade väggar och med ett pentry i mitten av lokalen. I samma fastighet finns både en lunchrestaurang samt möjlighet att uttnytja en gemensam uteplats. Endast ett stenkast från kontorsfastigheten finns det promenad, löp och cykelslingor i Änggårdsbergens Naturreservat. Den gröna ytan på planskissen är tillgänglig.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    877 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns det lunchrestauranger och närhet till grönområden. I närheten av lokalen finns Köpcentrum 421 där det finns ett stort utbud av butiker och övrig service.

Kommunikationer

Högsbo ligger endast några kilometer från centrum som erbjuder direkt sammankoppling till Dag hammarsköldsleden. Lokalen erbjuder både cykelavstånd till centrum och några minuters promenadavstånd till marklandsgatan som är en stor kollektiv hub i Göteborg.
J A Wettergrens gata 14