City
| Stockholm

Favorit Dela

Kungsbron 1, WTC

En effektiv kontorslokal högst upp i huset mot Kungsbron. Ljust, med en trevlig utsikt mot Kungsholmen. Möjlighet till snabbt tillträde!

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  6 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/ Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 615 kr/m² och år.

 • Storlek:

  170 m²

Lokalen har en öppen planlösning med en härlig utsikt ut mot Klarabergskanalen från kontorsytorna. I anslutning till entrén finns ett pentry sedan kliver man vidare in i det öppna kontorslandskapet. I lokalen finns tre kontors/mötesrum. Lokalen är anpassningsbar och vi tittar gärna på era önskemål om planlösning. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!
 • Total yta

  170 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 170 6 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

6500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Våningsplan:

7

Planlösning:

Öppen planlösning med två kontorsrum samt ett mötesrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Gillar du liv och puls? Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Det blir inspirerande för dig att sitta här med allt nytt som händer och får du kundbesök, så finns det alltid något spännande att visa upp. Det senaste tillskottet är den nya kongresshallen Stockholm Waterfront. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar.

Närservice:

Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Kommunikationer:

Detta är Sveriges knytpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Palmén

Leasing Manager

Maria Palmén

maria.palmen@newsec.se

0702 VISA NR 0702-309437

0702 VISA NR 0702-309437

Marknadsförs av Newsec
Stureplan 3, Box 7795
10396 Stockholm
newsec.se
Kungsbron 1, WTC