Visborgsallén 39-41

Visby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

651 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fin och fräsch lokal med varierad arbetsmiljö som kan passa alla!

Välkommen att hyra en fin lokal i vackra Visborg! Trevlig och fräsch kontorslokal om 651 kvm på fastighetens andra våning. Lokalen består av öppna kontorslandskap, kontor, reception, konferensrum, mötesrum, tysta rum och vilorum. Beroende på hur man vill sitta finns här flera valmöjligheter. Lokalen är försedd med komfortkyla som ger medarbetarna lyxen att själva kunna reglera och påverka sin innemiljö. Ät din lunch i det fina köket, i den vackra omkringliggande naturen eller i någon av de närliggande restaurangerna.

Ytor

  • Total yta:

    651 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Visby Infanteristen 3

Byggår:

1940

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Infanteristen 3 är en fin tegelfastighet med tre plan som ligger i Visborgsområdet. Fastigheten ligger bra placerad i en vacker miljö med fina grönområden och skog som även benämns Regementsområdet, gamla P18. I området finns också vårdcentral, skola, fotbollsplan och innebandyhall. Fastigheten har sedan byggnadsåret bland annat bytt både fönster och ventilation. Det finns en en stor parkering som är en gemensam anläggning tillsammans med de övriga fastigheterna i området. Parkeringen är avgiftsbelagd men de som arbetar i området kan köpa ett månadskort till ett reducerat belopp. Hyresgäster som finns i fastigheten är bland annat Region Gotland och Securitas.

Närservice:

Det finns två restauranger, Visborg och Uncle Joes, inom ett gångavstånd på 100-150 m. I grannfastigheten finns också gym och ca 400 m bort finns löpspår i skogen med elljus på de kortare sträckorna.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser inom stadstrafiken med cirka 10 minuter in till centrum.
Visborgsallén 39-41

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet