Ekerö | Jungfrusund Ekerö

Favorit Dela

Sjöstadskajen 1

Fantastisk nya mötesplats på Ekerö 10m från Mälaren. Kontor & Kontorshotell & Co-working platser.

Beskrivning

Nu börjar EKERÖS NYA ENTRÉ FRÅN VATTNET vid Jungfrusunds färjeläger ta form fastigheten är snart klar för inflyttning, vi är så stolta och vill gärna visa vår fina fastighet. Sjöstadskajen skall bli Ekerös nya mötesplats. Vi bygger en ny fastighet i fyra våningsplan med representativa och väl genomtänkta kontors ytor med en fantastisk sjöutsikt. I markplan på fastigheten ligger en ny mycket bra restaurang och i takvåningen ligger baren. I fastigheten finns 10st flexibla kontorsytor från ca 30kvm till ett helt plan på 370kvm. På varje kontorsplan finns det gemensamma konferensrum och ett härligt kök med stor köks bar i mitten med en super bra espressomaskin. Det går att hyra enskilda rum eller ett helt våningsplan. Det finns även möjlighet till co-working platser. Kontors hyra från 12.000kr/månad och co-working platser från 3.oookr/månad.
  • Total yta

    370 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 30 370

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ekebyhov 3:51

Byggår:

2020

Våningsplan:

2 av 4


Omgivning

Närservice:

Jungfrusunds Sjöstad ligger otroligt vacker 10m från Mälaren strand. Det finns en ny fin restaurang möjligheter till båtplats och fantastiska rekreations möjligheter direkt utanför knuten. Ekerö centrum ligger ca 3 minuter med bil från fastighet. I Ekerö centrum finns alla typer av service, restauranger och många butiker. Om man tar färgan till Slagsta når man E4 både norr- och söderut på 10 minuter.

Kommunikationer:

Buss: Det går buss till Brommaplan och resan tar ca 15 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JS

Johan Swedérus

johan@newproperty.se

0708 VISA NR 0708 268656

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sjöstadskajen 1

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör