Tumba
| Tumba

Favorit Dela

Skyttbrinksvägen 35

Egen fastighet att hyra - Passande för fordonsverksamheter - Högklassig byggnad - Fem stora portar - Högt i tak - Egen gård - Öppna ytor utan pelare.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Omgående eller efter ök

 • Storlek:

  860 m²

 • Hyra:
Hyra en egen fastighet med fem stora portar, oljeavskiljare och öppna ytor med 5,5-6,5 m takhöjd. Komplett anläggning för verkstad med kundmottagning, öppen verkstadshall och kontor. Eller för lager/service med möjlighet att kunna köra in fordon i lokalen. Perfekt för t.ex försäljning/sevice eller uthyrning av maskiner och annan utrustning. Eller för företag som söker egen fastighet men har svårt att hitta objekt att köpa. Fastigheten är i mycket hög klass med oljeavskiljare öppna ytor utan pelare, bra kundentré, bra personalutrymmen, liten andel kontor. Utomhusyta finns även på baksidan med plats för 1-4 containers. Fastigheten är nu tillgänglig för ny hyresgäst.
 • Total yta

  860 m2

 • Ytbeskrivning

  Öppna industrilokaler utan pelare med 5,5-6,5 m takhöjd, kundmottagning och kontor , personalutrymmen

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skyttbrink 36

Byggår:

2003

Planlösning:

Egen fastighet byggnad i två plan med fem stora portar högt i tak och egen gård.


Omgivning

Omgivning/natur:

Nytt fint industriområde med nyare bebyggelse

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inhägnad gård för parkering och uppställning

Närservice:

Tumba Centrum

Kommunikationer:

Bussar, pendeltåg Tumba station, 5-6 min promenad till busshållplats

Skyltläge:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Egen gård ca 1000 kvm. Fem stora portar som kan bytas mot högre om finns behov av fullhöjdsportar för att köra in tyngre fordon transportbilar, lastbilar, bussar, arbetsmaskiner etc.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Bertil Nilsson

Bertil Nilsson

bertil@shiftlokal.se

08-5 VISA NR 08-545 159 95

070- VISA NR 070-593 71 65

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
Drakens Gränd 6
11130 STOCKHOLM
shiftlokal.se
Skyttbrinksvägen 35

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör