HELSINGBORG

Favorit Dela

Berga Allé 3

Unikt kontor i Kavalleristens renoverade stall.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    170 m²

  • Hyra:
Nu finns det möjlighet att hyra ett karakteristiskt kontor med anrik historia i en av Helsingborgs finaste fastigheter. Lokalen ligger i ett av gamla kavalleriregimentes stall på översta våningen. Lokalen har junckers skeppsgolv, frilagda bjälklag och fräsch interiör. Kontoret är indelat i fem kontorsrum med arbetsplatser samt har ett mindre pentry och förrådsutrymme och skrivarrum.
  • Total yta

    170 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjlihgeter samt laddplatser finns.

Närservice:

Närhet till gym. I fastigheten finns en lunchrestaurang. Goda konferensmöjligheter finns.

Kommunikationer:

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. E4 / E6 ligger alldeles intill. 10 min gångväg till buss och Maria Station. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.


Övrig information

Övrigt:

F.d. Kungliga Skånska Husarregementets 1:a bataljon. Kontorsfastighet med hög standard. I fastigheten finns restaurang med trevliga luncherbjudanden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åse Lundgren

Åse Lundgren

ase.lundgren@castellum.se

+464 VISA NR +4642269142

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Berga Allé 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör