Marieberg
| Örebro

Favorit Dela

Firmavägen 3D

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  3 045 m²

 • Hyra:
Möjlighet att etablera er i populära handelsområdet Marieberg i butikslokal om 3045 kvm varav ca 2600 kvm är försäljningsyta. Lokalen har goda avlastningsmöjligheter genom två portar på baksidan med direktaccess in till lagret. Handelsplatsen är en av Sveriges största handelsplatser sett till omsättning med specialvaruhus så som IKEA, Bauhaus, Elgiganten och Mediamarkt. Där finns även Marieberg Galleria med dryga 100 butiker, caféer och restauranger.
 • Total yta

  3045 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Patrizia


Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet finns bland annat IKEA, Willys, Rusta, Leo's lekland och Jump och i Mariebergs galleria finns runt 100 butiker, caféer och restauranger om totalt ca 44 000 kvm.

Kommunikationer:

Med bil tar du dig enkelt till Mariebergs galleria och handelsplats via E20 vilket tar drygt 10 minuter. Kollektivtrafiken erbjuder transport via busslinje 1, 701 och 841.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Henrik Jansson

Uthyrare

Henrik Jansson

henrik.jansson@savills.se

070- VISA NR 070-9147044

Marknadsförs av Savills Sweden AB
Regeringsgatan 48
11156 Stockholm
savills.se
Firmavägen 3D

Om Savills Sweden AB

Vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare med att hyra ut lediga lokaler kan vi kostnadsfritt hjälpa företag och organisationer att hitta rätt lokal. Här på Objektvision finns en del av våra lediga lokaler och på vår hemsida finns betydligt fler. Besök vår hemsida, slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi presentera de lokaler som matchar ert behov.

Fler annonser från denna annonsör