Alfagatan 20

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara Dela
Yta

350 - 750 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Söker ni en flexibel lokal där man kan anpassa sig efter verksamhetens behov!? I denna nyproducerade kontorsfastighet i Mölndal har ni möjlighet att forma er lokal. Fastigheten står färdigbyggd men lokalerna är oinredda. Med lokalens flexibla planlösning finns det möjlighet att både ha cellkontor eller öppna kontorslandskap.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 350 750

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Lokalens läge erbjuder direkt sammankoppling till Söderleden som tar dig in till Centrala Mölndal och Göteborg på tio minuter samt med bra kollektiva förbindelser.
Alfagatan 20