Centrum
| MALMÖ

Favorit Dela

Davidshallsgatan 26

Mitt i stan har vi inom kort möjlighet att erbjuda en fantastisk lokal med mycket karaktär!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    395 m²

  • Hyra:
På Davidshallsgatan 26 skapar vi nu en helt ny kontorslokal om 395 kvm. Lokalen som tidigare varit en butik får en helt ny planlösning som bland annat innehåller 20- 26 öppna arbetsplatser, stort öppet kök med mycket ljusinsläpp via ett stort takfönster. 4 mötesrum varav 2 av dem öppna mötesplatser. Det kommer även finnas direkt- tillgång till en uteplats, som delas med andra hyresgäster i fastigheten. Man har även utsikt över Södra Förstadsgatan från lokalen.
  • Total yta

    395 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

12128

Byggår:

1904


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Davidhallsgatan. Dessa 35 parkeringsplatser förvaltas av Parkering Malmö . Områdesbeteckningen heter Område 463001. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna och i Triangelns köpcentrum. Dessa parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice:

I området runtom fastighet myllrar det av liv och här finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer:

Byggnadens fina läge erbjuder goda kommunala kommunikationer. Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 2 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marlene Vintenius

Marlene Vintenius

marlene.vintenius@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 06

070- VISA NR 070-810 05 22

Anneli Dahl

Anneli Dahl

anneli.dahl@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 58

070- VISA NR 070-961 84 02

Marknadsförs av Vasakronan
Box 334, Rådmansgatan 10
20123 MALMÖ
vasakronan.se
Davidshallsgatan 26

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör