HALMSTAD

Favorit Dela

Spikgatan 7

Kontorslokal med stora möjligheter.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    308 m²

  • Hyra:
Parkering i anslutning till fastigheten. Konferensrum med plats för 40 personer finns att hyra.
  • Total yta

    308 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet belägen i Sannarps industriområde som ligger ca 2 km nordost om Halmstad centrum. Fastigheten består av två separata byggnader där den ena har kontor i tre plan och där den andra har en kombination av kontor och industri.

Närservice:

I området finns restaurang. För den träningsintresserade finns även en friskvårdsanläggning i området. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Fastighetens placering ger goda förbindelser via Växjövägen till E6/E20. Närmaste busshållplats ligger på ca 5 minuters gångavstånd där busslinje 50 ger god förbindelse till tågstationen.


Övrig information

Övrigt:

Kontors- och industrifastighet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mona Magnusson

Mona Magnusson

mona.magnusson@castellum.se

+467 VISA NR +46766342002

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Spikgatan 7

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör