Isafjordsgatan 19

Stockholm , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

FirstOffice Kista är ett modernt kontorshotell i industriell design i norra Stockholm med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Välkommen till FirstOffice Kista! FirstOffice Kista är ett modernt kontorshotell i industriell design i norra Stockholm med mycket goda kommunikationsmöjligheter. FirstOffice Kista erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 14 rum i storlekarna 12-50 kvm, lämpliga för 2-8 personer. HÄR INGÅR - Modern miljö med industriell känsla - Privat kontorsrum - Kontorsmöbler och förvaringsskåp - Mötes-och konferensrum i olika storlekar - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen - Kopiator och skrivare med fria utskrifter - Wifi - Städning - Duschrum - Postlåda i entrén - Gott kaffe och te - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid OMGIVNING FirstOffice Kista är beläget vägg i vägg med Comfort Hotel Kista som har 194 hotellrum, bar/reception, gym, poddrum samt möjlighet till beställning av trevlig frukost och middag. Kontorshotellet ligger ett stenkast från Kista Galleria med dess breda utbud av butiker, restauranger, frisörsalonger med mera. Med kommunala transportmedel åker du tunnelbanans blå linje från Kista Galleria till Stockholm Centralstation på endast 15 minuter. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 50

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Dokument

Isafjordsgatan 19

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

61131 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB