Märsta
| Arlandastad

Favorit Dela

Östra Bangatan 2b

Butikslokal med tillhörande lager och verkstad i bra skyltläge.

  • Kategori:

    Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    585 m²

  • Hyra:
Butikslokal om ca 291 kvm med tillhörande lager- och verkstadsyta om 181 kvm samt kontors- och personalytor om ca 113 kvm. Butiksytan är ljus med sina många fönster och består av en öppen, pelarlös yta med en takhöjd om 3,4 m till balk. Intill butilken finns ett fullt utrustat kök samt ett säljkontor. Verkstads- och lagerdelen nås via port om 2,9 x 3 m och är utrustad med spolränna som är kopplad till oljeavskiljare. Från verkstadsytan finns direktaccess in i butiken, även till ett par backoffice rum/förrådsytor. Till lokalen hör 7 st parkeringar. Välkommen att kontakta för mer info och visning!
  • Total yta

    585 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Broby 12:9


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Arlandastads industriområde. Omgivande bebyggelse utgörs av kontors- och industrifastigheter med en blandad sammansättning av verksamheter.

Närservice:

Märsta Centrum ligger endast 15 minuters promenad bort. I närområdet finns ett gott utbud av restauranger och service så som bank, post, jourbutik och livsmedelsbutik.

Kommunikationer:

I fastighetens direkta närhet återfinns Arlanda flygplats, E4 och gångavstånd till Märsta pendeltågstation som tar dig vidare mot Stockholm eller Uppsala.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Söderbyvägen 1D
19560 ARLANDA STAD
corem.se
Östra Bangatan 2b

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör