Norrköping
| Norrköping

Favorit Dela

Korsgatan 2

FirstOffice Väveriet är mycket populärt och modernt kontorshotell centralt beläget i Pronova intill Motala Ström och de gamla fina Industrilandskapet.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    63 - 93 m²

  • Hyra:
Välkommen till FirstOffice Väveriet! FirstOffice Väveriet är mycket populärt och modernt kontorshotell centralt beläget i Pronova intill Motala Ström och de gamla fina Industrilandskapet. FirstOffice Väveriet erbjuder större kontorsytor med delade lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. Det finnstotalt 6 rum i storlekarna 63-93 kvm, lämpliga för 6-14 personer. HÄR INGÅR - Moderna och öppna kontorsrum med stora fönster med utsikt över Motala Ström. - Mötes- och konferensrum i olika storlekar. - Delad lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Gäst-wifi och bredband med egen IP-adress (finns att hyra till). - Kopiator och skrivare med fria utskrifter. - Städning av gemensamma utrymmen. - Egen postbox med låsbart fack. - Larm och porttelefon. - Skyltning. - Gott kaffe och te. - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING Kontorshotellet ligger i Pronova och Norrköpings Science Park. I Fastigheten finns både en konferensanläggning och en trevlig restaurang. På promenadavstånd når du City med dess breda utbud av restauranger och butiker. Även Campus Norrköping, Visualiseringscenter och Cnema finns i närområdet. Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats samt tillgång till parkeringsplatser. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.
  • Total yta

    93 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 63 93

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Våningsplan:

3

Antal rum:

6


Teknisk information

Hiss:

Ja


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

TR

Site Manager

Therese Ringborg

therese.ringborg@klovern.se

010- VISA NR 010-482 76 01

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Korsgatan 2

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör