ASKIM

Favorit Dela

Datavägen 12 B

Fint beläget kontor på bottenplan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  104 m²

 • Hyra:
Fin kontorslokal med stor potential. I lokalen finner vi fyra kontorsrum, ett konferensrum, ett pentry samt WC och en rymlig entré. Lokalen är på bottenplan med egen entré. Välkomna på visning till Datavägen 12B!
 • Total yta

  104 m2


Omgivning

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Storleken, mångfalden och det strategiska läget i sydvästra Göteborg ger spännande utvecklingsmöjligheter.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

IA

Uthyrare

Isabelle Avenius

031- VISA NR 031-107962

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Datavägen 12 B

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör