MALMÖ

Favorit Dela

Adelgatan 5

Lokal i sekelskifteshus på Adelgatan.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  139 m²

 • Hyra:
På Adelgatan 5 kan vi nu erbjuda denna lokal belägen på markplan i pampig fastighet från sekelskiftet. Stora fönster mot Adelgatan och fyra meter i takhöjd skapar härlig rymd och ljusinsläpp. Etablera ett spännande butiks- eller kontorskoncept, eller varför inte en kombination av båda? Lokalen uthyres ej till restaurangverksamhet.
 • Total yta

  139 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Malmö C som närmsta granne ligger all tänkbar service såsom restauranger, caféer och shopping i direkt anslutning till fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns i området.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen ca 150 meter från Malmö Centralstation med både tåg, region- och stadsbussar till hela regionen och vidare till Sturup och Kastrup.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RP

Förvaltningsassistent

Robin Pfeiffer

leads.malmo@balder.se

040- VISA NR 040-6009680

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Adelgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör