Företagsvägen 2

Arlöv , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

630 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nybyggnadsprojekt om 630 kvm med planerad inflytt i juli/augusti 2020.

Nu byggs det ett nytt lager om ca. 630 kvm på Företagsvägen 2 i Arlöv. Möjligheten finns att i ett tidigt skede vara med och påverka utformningen av kontorsytorna. Lagret kommer att ha en takhöjd om ca. 8 m och det kommer finnas 1-2 markportar. Gården delas med andra företag och är inhägnad med stängsel. Inflyttning planeras till juli/augusti 2020.

Ytor

  • Total yta:

    630 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten kommer uppföras på ett centralt läge i Arlöv, nära Burlöv center och Burlöv station. Det gör att det är smidigt att pendla till Burlöv med tåg och buss, och det finns ett utbrett utbud av affärer vid Burlöv center.

Företagsvägen 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor