Tunbytorp
| Västerås

Favorit Dela

Strömledningsgatan 5

Välkända lokaler med 28 000 kvm tomt och Tunbytorps bästa skyltläge? Stor fastighet som går att hyra helt eller delvis.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  460 - 7 846 m²

 • Hyra:
7 846 kvm fördelat på butik/utställningsyta, industri/lager, kontor och personalutrymmen samt konferensdel. Delar av butik, utställningsyta/butik och lager kan hyras (se minimum yta nedan). Stora delar av lokalen har hög takhöjd, bra skyltläge samt en industridel anpassat för stora logistiska flöden. Fastighetens tomt är rejält tilltagen och är anpassad för uppställning av fordon och genomslussning av stora transporter. Tidigare har bilförsäljning och bilverkstad drivits i fastigheten, men de öppna ytorna och de många industriportarna öppnar upp för att använda fastigheten till fler användningsområden.
 • Total yta

  7846 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 500 3 190
Butik 1 000 3 736
Lager/Logistik 460 920
 • Ytbeskrivning

  Fastigheten är stor till ytan och har tidigare använts till bilförsäljning, bilverkstad, biltvätt och kontorslandskap. Tidigare bilförsäljningsytan befann sig i lokalens sydöstra del som är ett bra skyltfönster mot Strömledningsgatan med dess stora fönster och starka ljusinsläpp. Fastighetens nordvästra del har använts som bilverkstad/skadeverkstad med stora öppna lokaler med industriportar och ett logistikflöde anpassat för att köra fordon i lokalen.

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tunbytorp 9

Byggår:

1969


Omgivning

Omgivning/natur:

Industrilandskap med intilliggande handelsområde

Företag i närheten:

Bilia (Volvo, Toyota, Renault, Dacia), Würth, Grolls, Beijer Bygg, Tanka, Tvätta, Ingo, Hedin Bil (Fordstore), Möller Bil (Audi, Volkswagen, Skoda), Ramirent,

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har ca 120-130 markerade kundparkeringar, men hela tomten är anpassad för uppställningsplats för bilar och fordon. Fastigheten har mellan 8-10 industriportar som möjliggör varm förvaring av bilar och andra fordon.

Närservice:

Bara några minuters promenad från fastigheten finns det flera lunchställen och mataffärer. Gym, Apotek och Systembolaget finns också bara minuter bort.

Kommunikationer:

Fastigheten är enkel att ta sig till både med bil och buss. Busshållplatsen är precis utanför och infarterna är många till Tunbytorpsområdet. Går dessutom att ta sig till fastigheten via promenad/cykelvägar.

Skyltläge:

Bra skyltläge på central plats på den välkända ”bilgatan” Strömledningsgatan där både Volvo, Volkswagen, Audi, Skoda, Toyota, Ford, Renault och Dacia har återförsäljare. Dessutom syns fastigheten från Bergslagsvägen och Friledningsgatan. Mycket trafik passerar förbi fastigheten och möjliggör en bra skyltplats åt alla håll.

Vägbeskrivning:

Kör du in på Tunbytorpsområdet via Strömledningsgatan från Norrleden kommer fastigheten att vara på vänster sida, efter Bilia Toyotas lokaler. Fastigheten ligger placerad innan Strömledningsgatan och Friledningsgatan möts. Kör du in på Tunbytorpsområdet via Strömledningsgatan från Nyängsleden kör du förbi Möller Bil och Bilias lokaler, samt förbi Friledningsgatan. Då ligger infarten till fastigheten på höger sida, innan Bilia Toyotas lokaler.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AB

Carl Björkman AB

Anders Björkman

anders.bjorkman@bjorkmansbil.se

0706 VISA NR 0706265001

Marknadsförs av Carl Björkman AB
TRAVERSGATAN 28
72138 Västerås
Strömledningsgatan 5