Eklundshovsvägen 3B

Eklundshov , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

73 - 237 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontor/butik/utställningslokal i vackra Eklundshov

Helt nybyggda lokaler i lummiga Eklundshov med naturen och årummet runt hörnet. Eklundshov är lugnt beläget trots närheten in till city då du har cykel- och gångavstånd till city samt bekväm närhet till Studenternas, Akademiska Sjukhuset och Ultunaområdet. Söker du en mindre lokal för kontor eller annan kreativ verksamhet finns 3 mindre kontor om vardera 73 , 77 och 87 kvm med öppen planlösning. Finns behov av större yta så kan du hyra hela ytan som då är 237 kvm. Möjlighet till anpassning efter hyresgästens behov. Här är modernt och stilrent byggt med genomtänkta detaljer. Varje del har egen ingång samt utgång till uteplats med plats för trädgårdsmöbler. HWC finns i vardera lokal. Stora fina fönster i två väderstreck samt entrédörrar med fönsterglas ger ett rikligt ljusinsläpp och ett ypperligt skyltläge.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 73 237

Utförande

Byggår:

2020

Planlösning:

Nyproducerad byggnad med lägenhetshotell i Eklundshof med lokaler i markplan. Vardera lokal är lämpliga för kontor, utställning eller som för många andra i området kreativa verksamheter så som fotograf, matstylist, eventbyrå, matbloggare m.m. Lokalerna inreds med öppen planlösning samt ett konferensrum/kontorsrum och målade väggar, basbelysning , golv samt HWC och pentry. med flexibel storlek från 73 till 300 m². För mer information om konferensanläggningen i Ekludshof: www.eklundshof.se.

Omgivning

Omgivning/natur:

Eklundshov är en lummig oas uppe på åsen med närhet till de centrala delarna av Uppsala.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer, busshållplats finns fem minuters promenadväg bort. Det är även enkelt att ta sig med bil. Fina gång- och cykelvägar tar dig till Akademiska Sjukhuset, Stadsparken och citykärnan. Åt motsatt håll går eller cyklar du till Ultunaområdet och Sunnersta.
Eklundshovsvägen 3B