Hägersten
| Hägersten

Favorit Dela

Elektravägen 20

Butik- och lagerlokal om ca 1 230 kvm med utmärkt skyltläge i Västberga.

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 230 m²

 • Hyra:
På ett utmärkt skyltläge i Västberga ligger denna kombinerade butik- och lagerlokal om ca 1 230 kvm. Lokalen är fördelad enligt följande, butiksdelen och bakom liggande verkstad/lager utgör ca 365 kvm, källarplan med omklädningsrum ca 325 kvm samt kontor på övre plan om ca 540 kvm. Lokalen passar ypperligt för yrkes- och proffsbutiker. Parkeringsplatser finns att hyra. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  1230 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dagskiftet 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda inom räckhåll.

Närservice:

Närområdet har ett stort utbud av lunchrestauranger samt service så som bankomat, bensinstation och yrkeshandel. Matbutik finns på gångavstånd från fastigheten. För smidiga övernattningar finns hotell inom fem minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer:

Snabb access till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen). Buss 165 går vid fastigheten med 10 min trafik till Liljehomen med T-bana (Liljeholmen - Farsta Centrum).10 min promenad till Midsommarkransens T-bana alternativt Tvärbanan Årsta.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Riddargatan 13 C
10217 Stockholm
corem.se
Elektravägen 20

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör