Backa bergögata 14

Backa Bergö , Hisings Backa
Spara Dela
Spara Dela
Yta

54 m²

Hyra

Lämnas vid förfrågan

Tillträde

Beskrivning

Trevligt kontor på andra våningen. (OBS! Ej hiss)

Läget är bra, området är välskött, grannarna trevliga och vi på Ytterbygg sköter fastighetsservice så ni kan koncentrerar er helt på er verksamhet!

Ytor

  • Total yta:

    54 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:45

Planlösning:

Kontor med två stora rum, pentry, toalett.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Bil

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger och med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Via E6: Ta avfart 78, Backadalsmotet, kör mot Stigs Center, fortsätt in i rondellen, ta 3:e avfarten i rondellen, därefter första till höger och du kör nu på Backa Bergögata.

Kommunikationer

Bussar stannar vid Exportgatan och vid motorvägsmotet.
Backa bergögata 14

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

44240 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler från Ytterbygg AB