Malmö
| Malmö

Favorit Dela

Hans Michelsensgatan 9

Nu finns möjlighet att hyra lageryta om 560 kvm i centrala Malmö.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Storlek:

  560 m²

 • Hyra:
Två minuters promenad från Malmö Centralstation finns nu ett ledigt utrymme. Finns två portar via Stormgatan samt Utställningsgatan. Till utrymmet finns kopplat ett eget personalutrymme med kökspentry, gym, dam- och herromklädningsrum och gemensam bastu. Fastighetsägaren tillsammans med Fojab arkitekter har en vision om att ställa om lagerutrymmen till kontor med industriell karaktär. Fastigheten erbjuder service i form av tillgång till ett välutrustat gym. Observera att gymmet inte är den samma som ovannämnda utan är något som hyresvärden tillhandahåller gratis till deras hyresgäster, se länk: http://www.oresundshuset.se/gym/. Det finns även möjlighet att hyra ett större konferens/utbildningsrum för större sällskap, se länk: http://www.oresundshuset.se/boka-konferens/. Se 360 visningen!
 • Total yta

  560 m2


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Stormgatan och Utställningsgatan.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i anslutning till fastigheten

Kommunikationer:

Väldigt goda

Skyltläge:

Mycket bra


Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nesme Jari

Nesme Jari

Nesme.jari@croisette.se

+467 VISA NR +46728853092

Peter Bergquist

Peter Bergquist

peter.bergquist@croisette.se

+464 VISA NR +464084835

+467 VISA NR +46723848304

Marknadsförs av Croisette Real Estate Partner
Propellergatan 2
21115 Malmö
croisette.se
Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Fler annonser från denna annonsör