Lindesberg | Lindesberg

Favorit Dela

Stafettgatan 2

Lokalen kan även användas till butik. Parkering finns i nära anslutning. För mer info kontakta Robert Brofeldt på tel: 070-588 86 00.

Beskrivning

Söker ni verkstad, kontor, varmlager och tvätthall. Vi kan erbjuda allt detta. Vänligen kontakta förvalatare Robert Brofeldt för mer info på tel: 070-588 86 00
  • Total yta

    579 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 260
Lager/Logistik 276
Kontor 43
  • Ytbeskrivning

    Lokalen ligger i Lindesberg. På nedervåning finns det verkstad, tvätthall, varm- och kallager. På övervåningen finns pentry och omklädningsrum.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Robert Brofeldt

Robert Brofeldt

robert.brofeldt@lantmannen.com

070- VISA NR 070-588 86 00

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
lantmannenfastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stafettgatan 2

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör