Forskargatan 20 B

Södertälje , Södertälje
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 - 242 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Fräscha kontor och labbytor på gångavstånd från Södertälje centrum och 5 minuter från E4:an.

På Forskargatan 20B, i centrala Södertälje, står kontors- och labblokaler lediga för nya hyresgäster. Här kan ni etablera er i fräscha, välbevarade lokaler med bra ljusinsläpp på plan 1 och 2 i byggnad 219. Den totala uthyrningsbara ytan är ca 242 kvm, men det går även bra att hyra mindre yta att anpassa efter just era behov. Labbytorna är väl utrustade för att direkt kunna starta upp verksamheten och det finns möjlighet till snabbt tillträde då lokalen står hyresledig i dagsläget. Forskargatan 20 erbjuder den unika möjligheten att bli en del av Biovation Park, en etablerad forskningspark med stort fokus inom Life science. Området består av flera sammankopplade byggnader med kontor och labb samt klimatrum och svalrum. Här kan ni utveckla och expandera ert företag i en kreativ och öppen forskningsmiljö genom detta nätverk med bra utrustning och samarbeten med andra forskare. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 11 242

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pyramiden 19

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i centrala Södertälje, ett stenkast från Södertälje kanal med centrum inom 1 kilometers avstånd. Industriområdet domineras av Aztra Zeneca. Andra kända företag i området är Scania, Tom Tits, Wolkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Från Stockholm tar resan hit ca 30 min med bil. Två Europavägar möts här, E4 och E20, och påfarten nås inom 5 min. Spårtrafiken i Södertälje trafikeras av Stambanan, Mälarbanan och östra stambanan. Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum. Infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig i området. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher. I Södertälje hittar vi Stockholms läns tredje största arbetsmarknad som erbjuder ca 47 000 arbetstillfällen. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje och nyföretagandet har ökat med nästan 35 % från 2015. Mer än 20 661 människor arbetspendlar in till Södertälje varje dag. 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Närservice:

På gångavstånd nås Södertälje centrum, som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av de stora kedjorna etablerade, så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker,vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker. Morabergs handelsområde, där de stora elektronikkedjorna och bygghandlar såsom JULA och K-rauta finns, nås inom 5 minuter med bil.

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil. Tåg: Södertälje station (pendeltåg) ligger ca 2 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter. Buss: Busshållplatsen ligger precis intill fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 754, 780 och 787. Buss 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min. Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma. Cykel: Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.
Forskargatan 20 B

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB