GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 42

Nu kan Wallenstam äntligen erbjuda en stor lokal i bästa cityläge!

Beskrivning

På Kungsgatan 42-44 finns just nu en lokal om ca 1600 kvm fördelad på två plan. På plan 4 hittar ni ett stort öppet landskap med fönster mot Kungsgatan. I mitten av våningen öppnar en ljusgård upp sig och denna används idag som mingel/fika/lunch samt för spontanmöten. Från ljusgården når man pentryt. Utöver det finns på detta våningsplan 6 konferensrum i varierande storlek samt flera tysta rum. Genom interntrappa tar vi oss upp till plan 5 där det idag finns kontorslandskap. Från lokalen har man även tillgång till en varuhiss med entré från Kyrkogatan. Lokalen behöver delvis renoveras och vi anpassar givetvis ytorna i samråd med ny hyresgäst. Här är du mitt i pulsen och affärsstråken med shopping, hittar lätt restauranger, caféer och barer att falla för. Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Bara något kvarter bort går både spårvagn och buss och Centralstationen ligger på bekvämt gångavstånd. Den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.
  • Total yta

    1600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 599 1 600

Utförande

Byggår:

1810

Antal rum:

anpassningsbart


Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Kungsgatan är en tvärgata till Östra Hamngatan som är Avenyns förlängning. På denna c:a 600 m långa gågata är man mitt i centrala Göteborg, Innanför Vallgraven, finns shopping, banker, restauranger, hotell och barer. Här är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och flygbussarna från Landvetter flygplats stannar några minuter bort. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. På gångavstånd ligger bland annat Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan´ och hela Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum och Liseberg. På själva Götaplatsen, granne med Poseidon, ligger Göteborgs Konstmuséum, Stadsteatern och Konserthuset. I fastigheten finns hiss till varje våningsplan. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

EC

Uthyrare

Emma Carlsson

Emma.Carlsson@wallenstam.se
Marknadsförs av Wallenstam AB
wallenstam.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungsgatan 42

Om Wallenstam AB

Som en av de största aktörerna på lokalmarknaden i Göteborg bygger, skräddarsyr och förvaltar vi cirka 500 000 kvm kommersiell yta. Våra lokaler finns framförallt i eftertraktade innerstadslägen, men även i populära närområden. För dig betyder det många spännande lokaler att välja mellan och snabb hjälp när dina lokalbehov förändras. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden. Att anpassa lokalerna för din verksamhet är en självklarhet för oss!

Fler annonser från denna annonsör