Backa Bergö
| Hisings Backa

Favorit Dela

Backa bergögata 18

Kontor på 26m2 i fräscht kontorshotell i trevligt område. Tillgång till konferensrum och gemensamt kök, loungerum samt balkong med utsikt över älven.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  26 m²

 • Hyra:
Kontor på 26m2 i fräscht kontorshotell i trevligt område. Tillgång till konferensrum och gemensamt kök, loungerum samt balkong med utsikt över älven. I området finns ett flertal restauranger och en trevlig mix av företag. Bra kommunikationer och lättillgängligt från E6:an (avfart Stigs Center). 5 min. med bil till Göteborg, Bäckebols köpcenter och Selma Lagerlöfs torg.
 • Total yta

  26 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:45

Byggår:

2002

Antal rum:

1

Planlösning:

Kontor i kontorshotell med gemensamt kök, konferens och toalett. Kontorshotellet har också en gemensam balkong med utsikt över älven.


Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer och lättillgängligt från E6:an (avfart Stigs Center).

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Via E6: Ta avfart 78, Backadalsmotet, kör mot Stigs Center, fortsätt in i rondellen, ta 3:e avfarten i rondellen, därefter första till höger och du kör nu på Backa Bergögata.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Camilla Wall Engverth

Uthyrare

Camilla Wall Engverth

camilla.wall@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-206045

0303 VISA NR 0303-206045

Andreas Berntsson

Uthyrare

Andreas Berntsson

andreas.berntsson@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-260603

Marknadsförs av Ytterbygg AB
Rollsbovägen 25
44240 KUNGÄLV
ytterbygg.se
Backa bergögata 18

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Fler annonser från denna annonsör