Hammarby Fabriksväg 43

Hammarby Sjöstad , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Öppen planlösning med industriell karaktär!

Ytor

  • Total yta:

    83 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Korphoppet 1

Byggår:

1949

Våningsplan:

5 av 8

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! Nyanpassad lokal i fint skick med öppet kontorslandskap i kombination med mötesrum för 6 personer, pentry & 1 wc i genomgående hög standard, anpassat för 8 arbetsplatser. Lokalen finns i ett hus med industriell karaktär längs Hammarby Fabriksväg med en fantastiskt trevlig och populär restaurang på entréplan.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Hammarby Sjöstad finns entreprenörsandan i jordmånen sedan en lång tid tillbaka och idag är nybyggarandan starkare än någonsin. Stadsdelen växer så det knakar för att möta efterfrågan på både kontor och bostäder. För närvarande utvecklas 1 300 nya bostäder och 150 000 kvm kontor, både nybyggnation och förädling. Totalt tillförs cirka 10 000 kontorsarbetsplatser. Hammarby Sjöstad är numera en integrerad del av en innerstad som växer söderut. Stadsdelen kommer att bli en självklar hubb för företag som vill sitta i ett dynamiskt innerstadsläge där blandningen mellan stora och små företag är som allra bäst. Här sitter du granne med bland annat Kustbevakningen, Toca Boca, Plan International, Naturvårdsverket, Hyper Island och Link Arkitektur för att nämna några.

Närservice:

Hammarby Sjöstad erbjuder service av innerstadskvalitet med ett brett och varierat utbud. Bland restaurangutbudet finns Eatery Luma, Carnegiebryggeriet/Brooklyn Brewery som är både restaurang och bryggeri, Niklas & Friends, Tezukuri Sushi, Restaurang Göteborg, Texas Longhorn, Finefood, för att bara nämna några. Du hittar även den kända TV konditorn Magnus Johanssons bageri & konditori i hjärtat av sjöstan. SATS har sitt moderna flaggskeppsgym i Luma men i närheten finns också Nordic Wellness, Fitness24Seven och Puls & Träning. Eller varför inte ta en promenad längs Hammarby sjö, simma några längder i Eriksdalsbadet eller ta ett par åk i Hammarbybacken vintertid. I Hammarby Sjöstad finns även all annan service som ICA, COOP, blomsterbutik, skomakeri, systembolag och även hotell såsom Park Inn by Radisson och Motel L.

Kommunikationer

Buss: 74 från Skanstull och pendeltåget, station Stockholm Södra, 469 från Nacka sjukhus, 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Lägg därtill cirka 30 busslinjer som trafikerar knutpunkten Gullmarsplan. Bil eller cykel: 5 km från Stockholm City. Via Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen. Tunnelbana: Gröna linjen från Gullmarsplan eller Skanstull. Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg. Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.
Hammarby Fabriksväg 43

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Box 730, Pyramidvägen 7

16927 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB