Båtföraregatan 13

Vattentornsområdet , Åhus
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

369 m²

Pris

Tillträde

2022-04-01

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor

Ny Företagsbyggnad i Åhus Ny företagsbyggnad i Åhus gamla industriområde ”vattentornsområdet” Bra skyltläge och tillgänglighet via Båtföraregatan

Ny företagsbyggnad i Åhus gamla industriområde ”vattentornsområdet” Bra skyltläge och tillgänglighet via Båtföraregatan och närheten till Åhus centrum. Byggnaden är anpassad för företagsverksamhet som ev. erfordrar både tillgång till kontor och lager/verkstad inkl. anslutande parkering. Lämplig verksamhet kan vara tex: El- företag VVS– företag Bygg- företag Måleri- företag Snickeri- företag Mekanisk tillverkning Internet- handel Kontorsdel är modernt utrustad med ventilation, golvvärme, pentrydel med kyl och frys, diskmaskin samt god plats för möblering. Se planritning. Handikappanpassad omklädningsdel och HWC med dusch, samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Omklädningsdel är i direkt anslutning till uppvärmd hall med bra belysning. Kontorsdelen är även utrustad med nätverk, larm inkl. brandlarm, samt hall med larm-kamera. Plats för egen skylt på fasad. Asfalterad gårdsplan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 117
Industri/Verkstad 252

Ytbeskrivning

Ny företagsbyggnad i Åhus gamla industriområde ”vattentornsområdet” Bra skyltläge och tillgänglighet via Båtföraregatan och närheten till Åhus centrum. Byggnaden är anpassad för företagsverksamhet som ev. erfordrar både tillgång till kontor och lager/verkstad inkl. anslutande parkering.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vid intresse, skicka ett mail med beskrivning över Er verksamhet.

Tillträde:

2022-04-01.

Prisinformation:

Hyresgäst skall vara momsregistrerad.

Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Kontorsdel är modernt utrustad med ventilation, golvvärme, pentrydel med kyl och frys, diskmaskin samt god plats för möblering. Handikappanpassad omklädningsdel och HWC med dusch, samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Omklädningsdel är i direkt anslutning till Hall. Kontorsdelen är även utrustad med nätverk, larm inkl. brandlarm, samt hall med larm-kamera.

Teknisk information

Uppvärmning:

Golvvärme kontor, Luft VP Lager/hall

Lokalen kan nås via:

Båtföraregatan

Ventilation:

Till och frånluft

Omgivning

Företag i närheten:

Absolut Vodka Åhus, Malmsten, Lyktan, Murtjänst Wester

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjlighet finnes

Närservice:

Närhet till Åhus tätort

Skyltläge:

Plats för egen skylt

Båtföraregatan 13