Umeå
| UMEÅ

Favorit Dela

Kungsgatan 54

Fin mindre butiksyta i MVG Gallerian.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    60 m²

  • Hyra:
Med utmärkt läge längst med gågatan och med torget som närmsta granne finns MVG Gallerian med butiker, caféer och restauranger i fyra plan. Diös kan nu erbjuda en mindre butikslokal med utmärkt läge, en trappa upp. Där har ni möjlighet att skapa en inspirerande miljö för just din verksamt inom mode, skönhet, inredning eller liknande.
  • Total yta

    60 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

MVG Gallerian ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Närservice:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer:

Några minuter promenad till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer.


Övrig information

Övrigt:

MVG Gallerian har något för alla och erbjuder en blandning av butiker, caféer och restauranger i 4 plan och finns mitt i Umeå centrum på Kungsgatan mellan Renmarkstorget och Rådhustorget. På nedre plan finns Akademibokhandeln, Fixiphone och Kjell&Co. På entréplan finns bl a McDonalds, Kicks, Apoteket och Coop. En trappa upp ligger bl a Gina Tricot, Tonka bistro café, Hemtex, Kappahl, Smarteyes, Nollnitti och Wayne´s Coffee. Högst upp i huset huserar Clas Ohlson. En bra blandning av butiker för alla åldrar och alla intressen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Kungsgatan 54

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör