Hötorget
| Stockholm

Favorit Dela

Slöjdgatan 9

Underbar vindsvåning mitt i stadens puls möjlighet till förmånligt avtal om 5000kr/kvm/år inkl tillägg.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Flexibelt tillträde

 • Hyra:

  5 000 kr/m²/år. Inkl fastighetsskatt och övriga tillägg

 • Kontrakt:

  Andrahandsuthyrning tom 31/7-2021

 • Storlek:

  270 m²

Kontorslokalen ligger högst upp i huset med genomgående generös takhöjd som ger fin rymd. Planlösningen består av öppna ytor för arbetsplatser och har ett par större och ett par mindre mötesrum. Genomgående fin standard. Stort pentry fungerar som en naturlig mötesplats samt möjlighet för biosittning för hela företaget. Läget mitt i Stockholm city erbjuder direkt närhet till en mångfald av bra restauranger, butiker, gym, banker, biografer och saluhall i nära anslutning till kontoret. Strax intill ligger Hötorget som erbjuder Stockholms mest välbesökta torghandel. På en kort promenad når du snabbt T-centralen och Arlanda express. Tveka inte att höra av er för mer information eller för en visning.
 • Total yta

  270 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

5000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Adam & Eva 17

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Öppen planlösning, sedvanlig mängd mötesrum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Q-park har parkeringsplatser att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet.

Närservice:

Läget mitt i Stockholm city kunde inte vara bättre och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, gym, banker, biografer och saluhall i nära anslutning till kontoret. Strax intill ligger Hötorget som erbjuder Stockholms mest välbesökta torghandel. Hotellet Haymarket by Scandic ligger runt hörnet och erbjuder Konferens- och Evenemangsanläggningar. När det gäller shopping finns det mesta i närområdet. En bit bort men relativt nära finns Gallerian och NK.

Kommunikationer:

Det centrala läget ger riktigt bra tillgänglighet och effektiviserar din dag. Tex når du T-centralen, Arlanda express mm endast en kort promenad från kontoret. Hötorgets tunnelbanestation ligger i nära anslutning till fastigheten. Flertalet bra buss-linjer i nära anslutning till kontoret.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Therese Widin

Therese Widin

therese.widin@tenantandpartner.com

+467 VISA NR +46709659117

Marknadsförs av Tenant & Partner AB
Box 22568, Norr Mälarstrand 14
10422 STOCKHOLM
tenantandpartner.com
Slöjdgatan 9

Om Tenant & Partner AB

Tenant & Partner är ett privatägt bolag och sedan starten 1992 har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Vi är hyresgästens lojala samarbetspartner och ansvar för helheten i skapandet av den framtida arbetsplatsen - från första möte till färdig och inflyttad lokal. Vi hjälper till att utforma lokaler som stödjer verksamheten, ställer krav mot fastighetsägare och motparter och förhandlar. Vi upprättar professionella hyresavtal till marknadens bästa villkor. Vi ansvarar även för den förändring som behöver ske för att integrera nya arbetssätt. Välkommen att vända dig till oss på Tenant & Partner - Tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv!

Fler annonser från denna annonsör