Norrviken
| Sollentuna

Favorit Dela

Sjöängsvägen 2

Ta chansen! Effektivt, trevligt kontor i Norrvikens företagspark.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  179 m²

 • Hyra:
Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda. Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.
 • Total yta

  174 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nattvakten 3, 5-10

Planlösning:

Trivsamt kontor med cellindelade arbetsplatser. Pentry finns. Kontoret har modulväggar och kan därmed lätt anpassas efter behov.


Omgivning

Omgivning/natur:

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Närservice:

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Kommunikationer:

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter. Med bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mats Brage

Mats Brage

Mats.Brage@profi.se

070- VISA NR 070-598 92 02

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Sjöängsvägen 2

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör