Östermalm | Stockholm

Favorit Dela

Grev Turegatan 30

Beskrivning

GT30 är lika mycket en arbetsplats som en klubb som ett laboratorium. Det gamla bankpalatset erbjuder ett stort serviceutbud som man som hyresgäst i GT30 får ta del av. Allt i från reception, loungeyta, eventlokaler, cykelverkstad till gym och poddstudio. Här kan du även njuta av en lunch i den populära restaurangen Penny & Bill eller varför inte ta en kopp kaffe på den härliga utegården. Nu erbjuds möjlighet att hyra ett kontor med hög standard både vad det gäller teknik och ytskikt. Det tillsammans med GT30's oslagbara serviceutbud gör det till en mycket attraktiv arbetsplats. Närheten till Stureplan och bra kommunikationer är ju även det ett plus. Välkommen på visning!
  • Total yta

    740 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Repslagaren 29

Renoveringsår:

2017


Omgivning

Närservice:

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Stureplan med Sturegallerian och många restauranger och butiker. Närbeläget är också Östermalmstorg med saluhallen från 1800-talet. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg, flera stadsbussar trafikerar området.

Kommunikationer:

T-bana Östermalmstorg samt innerstadsbussar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erika Wallner

Uthyrare

Erika Wallner

erika.wallner@afafastigheter.se

08- VISA NR 08- 696 43 10

Marknadsförs av AFA Fastigheter
afafastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Grev Turegatan 30

Om AFA Fastigheter

AFA Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 900 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör