Nedre Slottsgatan 10 B

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 - 984 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Små moderna kontorslokaler från 55 m² på Nedre Slottsgatan.

Nu finns möjlighet att hyra kontorslokaler på Nedre Slottsgatan 10 i en byggnad från 1800-talet i modern tappning! Huvuddelen av kontoren kommer vara i mindre format och i varierande storlek från 55 till totalt 984 kvm om önskemål finns att hyra hela huvudbyggnaden. Lokalerna ligger i de äldre anrika kvarteren kring Slottet, Carolina Rediviva och Domkyrkan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 55 984

Utförande

Planlösning:

Kontorslokalerna i huvudbyggnaden är fördelade i tre plan med små kontorslokaler där den minsta ytan utgör 55 kvm och den största sammanhängande ytan i samma våningsplan 380 kvm. Om så önskas kan flera plan hyras och då skulle den totala ytan i samma byggnad utgöra 984 kvm. Alla kontorslokaler kommer vara moderna med stora öppna kontorslandskap med några avskilda utrymmen för konferensrum och personalutrymmen. Se bifogade ritningar. Kontorslängorna i trä uppfördes som bostadshus efter byggnadssyn 1812. Längorna byggdes om och inreddes som kontorslokaler åt landstinget enligt ritningar från 1951 av Pär Lundqvist.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det här är Uppsalas äldre anrika kvarter med Slottet som närmsta granne. Här finns också biblioteket Carolina Rediviva och Domkyrkan på gångavstånd. Det är även mycket nära Svandammen och ingången till Uppsalas grönskande stadspark.

Företag i närheten:

Det är va 5 minuters promenad till Uppsalas gågata som har ett generöst utbud av butiker, caféer och restauranger. Det finns också många småbutiker längs Drottninggatan som är en tvärgatan till Nedre Slottsgatan.

Kommunikationer

Det finns bussar som trafikerar Drottninggatan som ligger nära och det tar ca 10-15 minuter att promenera till Resecentrum. Med bil, tar du dig snabbt till påfarterna kring Uppsala.
Nedre Slottsgatan 10 B