Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Östra Tullgatan 6

Lokal om 460kvm för kontor eller butik. Ljus och rymlig med ett flertal mötesrum. Se lokalen i 360-visning!

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    460 m²

  • Hyra:
Nu finns en ledig lokal om 460 kvm på Drottningtorget som passar att användas för butik- eller kontorsverksamhet. Lokalen stora fönsterpartier vilket släpper in mycket ljus i de rymliga ytorna. I dagsläget finns ett flertal moderna och fräscha mötesrum i olika storlekar. Cirka 25 arbetsplatser ryms i nuvarande utformning. Det finns även möjlighet till ett stort kök med många platser. Möjlighet finns att hyra parkeringsplatser i fastighetens garage. För mer information eller visning, kontakta Sanna Ljungström på Relier +46 (0)705-67 57 46.
  • Total yta

    460 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Tullgatan ligger precis bredvid Drottningtorget och kanalen, på ett centralt och tillgängligt läge med nära både till Värnhem och de mer centrala delarna av Malmö.

Närservice:

Caroli City med sitt utbud av service, livsmedelsbutiker och lunchställen ligger 5 minuters promenad bort. I direkt närhet till lokalen finns möjligheter till lunch samt mindre livsmedelsbutik.

Kommunikationer:

Utanför lokalen stannar busslinje 3, ringlinjen, som tar dig runt hela Malmö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Östra Tullgatan 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör