Helsingborg
| Helsingborg

Favorit Dela

Industrigatan 93

Lokalen lämpar sig bra som kontor/butik/lager/showroom. Tillgängligt läge i södra Helsingborg. 215 kvm helt anpassat efter er verksamhet.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  215 m²

 • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra en fräsch och yteffektiv lokal på Industrigatan 93. Här sitter du granne med Renta (maskinuthyrning) och Metria (mätingenjörer). Fastigheten ligger i korsningen Industrigatan/Koppargatan och har ett rejält elstängsel runt hela fastigheten. Lokalen som idag är rå kan anpassas helt efter ny hyresgästs önskemål och behov. Lokalen ligger på bottenvåning och lämpar sig som såväl kontor, mindre lager/verkstad, butik eller showroom. Idag finns här 2 toaletter varav en handikappswc. Dusch och omklädningsmöjlighet. Markport om 4x3,2 meter samt en vanlig entrédörr. Mycket bra skyltläge. Söker ni en trevlig och ljus lokal på bra industriläge, med stor tillgänglighet och med bra grannar så kontakta mig för visning.
 • Total yta

  215 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tennet 3

Planlösning:

Öppen planlösning men med möjlighet att få helt anpassat efter era behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Willstrand

Uthyrare

Marie Willstrand

marie.willstrand@cbre.com

+46 VISA NR +46 72 160 73 56

+46 VISA NR +46 72 160 73 56

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Industrigatan 93