Hagastaden
| Stockholm

Favorit Dela

Hälsingegatan 47

En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Välkommen på visning!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 351 m²

 • Hyra:
Hagastaden är en levande innerstadsdel under utveckling som knyter ihop Stockholm med Solna. Här finns det nu möjlighet att hyra en nybyggd och yteffektiv lokal som kommer genomgå en totalrenovering - mitt i ett av Stockholms mest utvecklingsbenägna områden. En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp.
 • Total yta

  1351 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blästern 13, (Gårdshuset)

Byggår:

1930

Renoveringsår:

2006

Planlösning:

Unik möjlighet att hyra en nybyggd och yteffektiv lokal som kommer genomgå en totalrenovering - mitt i ett av Stockholms mest utvecklingsbenägna områden. En lokal med en ovanligt stor egen terrass, genomgående generös takhöjd och härligt ljusinsläpp.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du närhet till innerstaden och knutpunkten mellan Stockholm och Solna. I Hagastaden finner du allt från industriella byggnader och miljöer till lummiga Hagaparken runt hörnet. Hagastaden fortsätter att växa med boende, handel, kultur, parkområden, tunnelbana och stärker samtidigt Stockholm som ett kluster för life science.

Närservice:

Hagastaden är en stadsdel med puls och har alla tjänster man kan förvänta sig i en stadskärna. Restauranger, caféer, gym, Hagaparken etc. Dessutom god tillgång på cykelparkering för den hurtige.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med tunnelbana St Eriksplan, pendeltåg Odenplan samt flertalet busslinjer.


Övrig information

Övrigt:

Yteffektiv och totalrenoverad kontorslokal med en stor egen terrass.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emelie Madarasz

Emelie Madarasz

emelie.madarasz@al.se

0709 VISA NR 0709-27 60 82

0709 VISA NR 0709-27 60 82

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Hälsingegatan 47

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör