LINKÖPING

Favorit Dela

Teknikringen 1 F

Modern kontorslokal på Teknikringen 1 F.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    294 m²

  • Hyra:
Här finns en modern kontorslokal på Teknikringen 1 F för etablering av en ny hyresgäst. Här är ni belägna precis i entrén till Mjärdevi Sience park och nära all service. Lokalen ligger på våning 3 med både hiss och trappa upp till ert våningsplan. Välkommen med ditt intresse!
  • Total yta

    294 m2


Utförande

Planlösning:

Idag är lokalen disponerad med flertalet kontorsrum men möjlighet finns för att öppna upp helt eller delvis mot mer öppet landskap. Idag finns redan en loungeplats i anslutning till köket.


Omgivning

Omgivning/natur:

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PS

Per Staf

Per.Staf@castellum.se

013- VISA NR 013- 20 34 59

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Teknikringen 1 F

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör