Kinna
| Kinna

Favorit Dela

Kyrkogatan 14

 • Kategori:

  Bostad, Kontor

 • Pris:

  3 600 000 kr

 • Storlek:

  245 m²

Välkommen till detta vackert renoverade 2-familjshus med bästa läge i centrum av Kinna. Huset består idag av ett toppmodernt kontor i första plan och en fräsch lägenhet om 3 ROK på 75 kvm i övre planet. Kontoret har ett snyggt kök, fräsch toalett och fyra rymliga kontor med nyslipad klassisk fiskbensparkett och snygga innerväggar i industriglas. I husets källare finns ett helkaklat badrum med bastu, tvättstuga samt ett stort konferensrum. På baksidan finns en stor altan delvis med tak och en rejäl asfalterad parkering på framsidan. Den rymliga lägenheten på andra våningen har fräscha ytskikt, trevligt kök och badrum och är idag uthyrd. Varmt välkommen på visning!
 • Total yta

  245 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 170
Bostad 1 75
Tomtarea 670

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 176 000 kr

Pris:

3 600 000 kr


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Byggår: 1920

Beskrivning: Tak: Betongpannor Grundmur: Betong Grund: Källare Utvändiga plåtarbeten: Galvaniserad målad plåt Fasadtyp: Stående träpanel Stomme: Trä Fönster: 3-glas fönster Bjälklag: Trä Vatten/ avlopp: Kommunalt Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Parkering: Asfalterad med plats för flera bilar Internet: Fiber Uteplats: Stor altan på baksidan delvis med tak samt balkong. RUMSBESKRIVNING: Entréplan: HALL med ekparkett. WC med klinker och bröstpanel. Här finns handfat och toalett. KÖK med ekparkett. Vita luckor och bänkskivor i ek. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. KONTORSYTA med fyra rum. Genomgående nyslipad fiskbensekparkett och skjutdörrar av industriglas som avdelare. Ytan kan alternativt användas som VARDAGSRUM, MATSAL och två SOVRUM. Källarplan: HALL med klinkergolv. TVÄTTSTUGA med klinkergolv och ny tvättmaskin. FÖRRÅD. Helkaklat BADRUM med toalett, tvättställ, dusch samt bastu. GROVENTRÉ. PANNRUM. Stort ALLRUM / KONFERENSRUM med fiskbensekparkett samt vacker, putsad öppen spis. Övre plan: Lägenhet med många originaldetaljer som höga lister, spegeldörrar, stenskivor i fönster och kamin samt öppen spis. HALL med stor öppen spis och vackra spegeldörrar. VARDAGSRUM med utgång till balkong. Här finns även en kakelugn för hög mysfaktor. KÖK med matplats. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Stort SOVRUM med två kattvindar. SOVRUM med två kattvindar. BADRUM med toalett, tvättställ, dusch samt tvättmaskin.


Omgivning

Företag i närheten:

I Kinna finns allt man kan tänka sig med butiker, restauranger och service.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

PB

Fastighetsmäklare

Pär Brundin

par.kinna@svenskfast.se

+467 VISA NR +46734053286

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Mor Kerstins torg 2
51154 KINNA
kinna.svenskfast.se
Kyrkogatan 14

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör