Centrala Alvesta
| Alvesta

Favorit Dela

Rönnemyrsvägen 15

Centralt placerad fastighet i Alvesta med närhet till både skolor, sportanläggning, badhus, matvaruaffärer samt järnvägsstation.

 • Kategori:

  Kontor, Samhällsfastighet

 • Storlek:

  292 m²

 • Pris:
Fastigheten ligger centralt placerad i Alvesta med närhet till både skolor, sportanläggning, badhus och matvaruaffärer. Tomtens storlek är 1 892 kvm på plan mark vilket innebär att den är lätt att komma in i även för rörelsehindrade personer. Byggnaden uppfördes 1978 och byggdes till i sydlig riktning 1991, vilket gjorde att den stora hörsalen blev större. Den totala golvytan är 292 kvm fördelad på en större och en mindre hörsal, bibliotek/samlingsrum samt foajé med tre toaletter (varav en är anpassad för rörelsehindrade). Dessutom finns ett mindre förråd/städskrubb i anslutning till toaletterna samt ett teknikrum med separat ingång och med access till vinden via en taklucka. Tomten Marken kring huset är plan och har mindre gräsbeväxta ytor. Vid entrén, i nordlig riktning längs med Rönnemyrsvägen, finns en mindre plantering med buskar. I övrigt är stora delar av tomten belagd med asfalt för att möjliggöra parkering av bilar. Omgivningen Fastigheten är belägen i utkanten av ett industriområde i de centrala delarna av Alvesta. Tillgång inom gångavstånd finns till både matvaruaffär, sportanläggningar och restauranger. Dessutom ligger Alvesta järnvägsstation bara ca 1 km bort. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan och Kust till kust banan och är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö.
 • Total yta

  292 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 292
Tomtarea 1 892
 • Ytbeskrivning

  Den totala golvytan är 292 kvm fördelad på en stor och en liten hörsal, bibliotek, foajé, toaletter samt ett mindre förråd och teknikrum.

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alvesta Pelikanen 5

Planlösning:

Enplansbyggnad.


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 1978

Renoveringsår: 1991

Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Målad träpanel

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 2-glasfönster

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Fjärrvärme


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stora delar av tomten är belagd med asfalt vilket möjliggöra parkering av bilar.

Närservice:

Tillgång inom gångavstånd finns till både matvaruaffär, sportanläggningar och restauranger.

Kommunikationer:

Alvesta järnvägsstation ligger bara ca 1 km bort. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan och Kust till kust banan och är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Tage Nilsson

Tage Nilsson

tage.je@telia.com

070- VISA NR 070-233 21 58

Marknadsförs av Juridisk konsult Tage Nilsson
Köpenhamnsvägen 8 lg 1402
21743 Malmö
Rönnemyrsvägen 15